Va mysigt!

Det är ju underbart med vintersemester nu när det är vinter. Det var länge sen jag var i fjällen men det är ju så underbart mysigt och något som jag gärna vill göra varje vinter. Att ta en buss till sälen är ju inte helt fel precis, det är ju underbart att vara i fjällen och att få åka lite snowboard och ha det mysigt.
Ja det är en speciell semester tycker jag och det är väl så när man är van vid det att det blir speciellt för en och det framkallar många härliga barndoms minnen som gör att man vill uppleva det igen och igen.

Kul när det är så

Ja man vill ju ha bra minne och att fortsätta att skapa bra minnen, det är något som man gärna gör och som skulle vara underbart att få göra igen och igen. Det är väl därför vi fortsätter att resa och att uppleva saker. Det är underbart och ger oss härliga minnen och och vi njuter av att resa och se nya saker och ting.
Ja det är ju härligt att man kan resa och att man kan ta en buss till fjällen för att uppleva lite riktigt vinter och att få njuta av vintern på ett annat sätt än om man är i stan.
Det är en annan typ av kyla och det är tystare och mer natur, ja det är verkligen ett underbart sätt att resa på och det ger så mycket att kunna se och göra nya saker.
Det är en härlig känsla och något som man gärna gör tillsammans med familj och vänner, det är ett bra sätt att umgås på och man kan njuta och bara ta det lugnt. Precis så som man vill ha det när man åker på semester. Så det är ett tips nu till vintern.

By katherina, Nov. 21, 2017, 9:30 a.m.